Stop spild af frø...Rigtig mange mennesker har fået øjnene op for, hvor let det er at lave sine egne planter idet man kan sikre sig frø til næste års dyrkning og man kan bytte eller dele med andre for på den måde sikre sig efterfølgere af de planter man holder af at have i sin have, på altanen eller i vinduet.
Men der er også andre frø der skal sås, nemlig frøene til de frøspirer der skal føre dette arbejde videre efter os, så vores plantekulturarv ikke svinder yderligere ind.Disse kulturbærere opstår let når vi deler vores frøoverskud og lader dem forundres over det lille mirakel der sker når man putter frøene i jorden og giver dem næring, det kan være i en potte i vinduet, på altanen eller i deres egen lille have i haven hvor de stille og rolig kan studere udviklingen. Lykkeposer til frøspirer er pakket til dette formål, med frø opdelt i 11 grupper, så indholdet af forskellige frø i hver pose, dyrkningsmæssigt passer sammen for at sikre det bedste resultat af dyrkningen.
Lykkeposer til frøspirer leverer også frø til Frihaver, Byhaver, Baggårdsprojekter, Taghaver, Boligforeninger, Asylcentre, Væresteder, Skoler, Fritidshjem osv. Frøene er gratis men man betaler for pakning og porto - Hjælp os med at støtte andre ved at donere dine spiredygtige overskudsfrø til os
Lykkepose pakning og porto

NYHED!!!

Nu kan du også bestille en pose med gratis frø via MOBILEPAY på mobil 22797352 eller via Netbank 8510-0003638308
Husk at skrive adressen på modtager af frøbrevet
Betaling 25,-kr. dækker P&P

søndag den 3. november 2013

Rekordernes år...


Med næsten 6 kg frø indsamlet sætter LYKKEPOSER TIL FRØSPIRER rekord

En lige så opmuntrende rekord er at der er uddelt næsten 3 kg frø

Vi vil gerne takke dem der donerer frø og dem der laver projekter hvor der uddeles lykkeposer

5 kommentarer:

 1. Hej Tony
  Jeg har dyb respekt for dit projekt. I forbindelse med min første sæson i gruppen Plante Bytte Centralen på Facebook, er jeg blevet opmærksom på flotte arbejde. Desværre er jeg kommet sent i gang med at høste frø, men jeg har samlet en masse frø af pragtskær i lilla. Er det noget du kan bruge? Hvis du vil modtage frøene, så skal jeg bare lige bruge en adresse. Forhåbentlig vil jeg til næste år kunne samle mange flere forskellige frø, der kan deles ud.
  Venligst :-)
  Tina Basse

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina...
   Tak for din støtte, jeg vil meget gerne modtage dine frø, du kan sende dem til
   Tony Bülow
   Nygaards Allé 30
   7430 Ikast

   Slet
 2. Jeg er på vej til posthuset med en pakke frø til dig :) Vh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Og frøene er ankommet og registreret, tak for din støtte på trods af at du har travlt med dine studier
   mvh Tony

   Slet