Stop spild af frø...Rigtig mange mennesker har fået øjnene op for, hvor let det er at lave sine egne planter idet man kan sikre sig frø til næste års dyrkning og man kan bytte eller dele med andre for på den måde sikre sig efterfølgere af de planter man holder af at have i sin have, på altanen eller i vinduet.
Men der er også andre frø der skal sås, nemlig frøene til de frøspirer der skal føre dette arbejde videre efter os, så vores plantekulturarv ikke svinder yderligere ind.Disse kulturbærere opstår let når vi deler vores frøoverskud og lader dem forundres over det lille mirakel der sker når man putter frøene i jorden og giver dem næring, det kan være i en potte i vinduet, på altanen eller i deres egen lille have i haven hvor de stille og rolig kan studere udviklingen. Lykkeposer til frøspirer er pakket til dette formål, med frø opdelt i 11 grupper, så indholdet af forskellige frø i hver pose, dyrkningsmæssigt passer sammen for at sikre det bedste resultat af dyrkningen.
Lykkeposer til frøspirer leverer også frø til Frihaver, Byhaver, Baggårdsprojekter, Taghaver, Boligforeninger, Asylcentre, Væresteder, Skoler, Fritidshjem osv. Frøene er gratis men man betaler for pakning og porto - Hjælp os med at støtte andre ved at donere dine spiredygtige overskudsfrø til os
Lykkepose pakning og porto

NYHED!!!

Nu kan du også bestille en pose med gratis frø via MOBILEPAY på mobil 22797352 eller via Netbank 8510-0003638308
Husk at skrive adressen på modtager af frøbrevet
Betaling 25,-kr. dækker P&P

søndag den 2. marts 2014

Shawn og lykkeposer...


Her ses den glade modtager af et par lykkeposer Shawn, Hans far Justin har lige sendt følgende om deres forløb med at dyrke Lykkeposer til Frøspirer

"Det var en hel fantastisk sommer! Shawn var meget med i haven og vi fik gennemført sanse områder med smag og dufte! Shawn ville dog ikke spise sine ærter, da ærter jo meget tydeligt kommer fra Netto! så dem i haven kunne man ikke spise! Alt det andet som også kan komme fra Netto var der ingen problemer i at spise.. smadder skægt.. Men der var ingen tvivl om frøposerne var en succes og både sansehave og grøntsager skal laves igen i år!"

Vi har foreslået Shawn og Justin at prøve Gendyrk og til det svarer de "Det lyder spændende! Det må vi lige få læst lidt op på"


Ingen kommentarer:

Send en kommentar