Stop spild af frø...Rigtig mange mennesker har fået øjnene op for, hvor let det er at lave sine egne planter idet man kan sikre sig frø til næste års dyrkning og man kan bytte eller dele med andre for på den måde sikre sig efterfølgere af de planter man holder af at have i sin have, på altanen eller i vinduet.
Men der er også andre frø der skal sås, nemlig frøene til de frøspirer der skal føre dette arbejde videre efter os, så vores plantekulturarv ikke svinder yderligere ind.Disse kulturbærere opstår let når vi deler vores frøoverskud og lader dem forundres over det lille mirakel der sker når man putter frøene i jorden og giver dem næring, det kan være i en potte i vinduet, på altanen eller i deres egen lille have i haven hvor de stille og rolig kan studere udviklingen. Lykkeposer til frøspirer er pakket til dette formål, med frø opdelt i 11 grupper, så indholdet af forskellige frø i hver pose, dyrkningsmæssigt passer sammen for at sikre det bedste resultat af dyrkningen.
Lykkeposer til frøspirer leverer også frø til Frihaver, Byhaver, Baggårdsprojekter, Taghaver, Boligforeninger, Asylcentre, Væresteder, Skoler, Fritidshjem osv. Frøene er gratis men man betaler for pakning og porto - Hjælp os med at støtte andre ved at donere dine spiredygtige overskudsfrø til os
Lykkepose pakning og porto

NYHED!!!

Nu kan du også bestille en pose med gratis frø via MOBILEPAY box19759
Husk at skrive adressen på modtager af frøbrevet
Betaling 15,-kr. dækker P&P

fredag den 12. september 2014

Fra et lille frø til en kæmpe…

10516814_843225355689156_3328998500399572221_n[1]
Superdyrkeren Lucas overrasker igen med sine græskar dyrket af frø fra en “Lykkepose til Frøspirer”, godt han er superstærk så han kan løfte dette vidunder af et græskar!!!


Er der andre der har billeder af de ting de har dyrket med frø fra “Lykkepose til Frøspirer” vil vi gerne låne billederne til denne blog, så alle kan se hvor dygtig du har været i haven med dine lykkeposefrø


4 kommentarer:

 1. Det forlyder fra moderlig kilde at dette er en squash som blev doneret til børnehaven ,men der er græskar på vej, er meget i tvivl om den unge supermand har kræfter nok ;o)

  SvarSlet
 2. Jeg vil gerne dele en nem og hurtig opskrift med squash.
  Og hvor børnene sagtens kan hjælpe.

  Der skal bruges :

  Kalkun i tern.
  Løg
  Squash
  Oregano
  Fløde ( jeg bruger soya fløde pga allergi)


  Tilbehør: frisk spinat pasta

  Sæt børnene til at skære squash i både.

  Løg og kalkun svitses i en smule olie.
  Put fløde i.
  Lad det hygge lidt.
  Put oregano i ( evt salt og peber)
  Put så de flotte både af squash, lad det koge lidt.
  Så er der mad.

  Et godt råd, når nu børnene har været med til at dyrke disse skønne squash, så er dette en glimrende måde at lade dem "afslutte" deres hårde arbejde i haven. Og maden smager derfor bedre ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mvh Jane ( mor til Lucas)

   Slet
  2. Hej Jane, tak for din opskrift den vil vi prøve en af dagene, skal bare lige ha sanket en kalkun først 😃

   Slet