Stop spild af frø...Rigtig mange mennesker har fået øjnene op for, hvor let det er at lave sine egne planter idet man kan sikre sig frø til næste års dyrkning og man kan bytte eller dele med andre for på den måde sikre sig efterfølgere af de planter man holder af at have i sin have, på altanen eller i vinduet.
Men der er også andre frø der skal sås, nemlig frøene til de frøspirer der skal føre dette arbejde videre efter os, så vores plantekulturarv ikke svinder yderligere ind.Disse kulturbærere opstår let når vi deler vores frøoverskud og lader dem forundres over det lille mirakel der sker når man putter frøene i jorden og giver dem næring, det kan være i en potte i vinduet, på altanen eller i deres egen lille have i haven hvor de stille og rolig kan studere udviklingen. Lykkeposer til frøspirer er pakket til dette formål, med frø opdelt i 11 grupper, så indholdet af forskellige frø i hver pose, dyrkningsmæssigt passer sammen for at sikre det bedste resultat af dyrkningen.
Lykkeposer til frøspirer leverer også frø til Frihaver, Byhaver, Baggårdsprojekter, Taghaver, Boligforeninger, Asylcentre, Væresteder, Skoler, Fritidshjem osv. Frøene er gratis men man betaler for pakning og porto - Hjælp os med at støtte andre ved at donere dine spiredygtige overskudsfrø til os
Lykkepose pakning og porto

NYHED!!!

Nu kan du også bestille en pose med gratis frø via MOBILEPAY på mobil 22797352 eller via Netbank 8510-0003638308
Husk at skrive adressen på modtager af frøbrevet
Betaling 25,-kr. dækker P&P

torsdag den 24. oktober 2013

Bines Blomsterbørn...


Blomsterbloggeren BINE har igen leveret 
forsyninger til de blomsterglade frøspirer
 så nu kan der igen laves masser portioner af 
BINES BLOMSTERBØRN 


Kassen indeholdt disse flotte poser fyldte med frø


Der var også en tegning og et håndskrevet brev, en sidegevinst ved at være Frønørd der er meget velkommen


1 kommentar:

 1. Hej søde Tony :-) :-) Hvem vil ikke gerne støtte at børn og andre haveglade sjæle får mulighed for at glædes over det at se noget vokse frem - det vil jeg vildt gerne!!
  Jeg er virkelig den glade giver for jeg kan bare ikke styre det med at samle frø, det er en ægte passion. Men før jeg fandt dig havde jeg ingen mulighed for at give frøene videre - og det er jo det der er hele pointen, nemlig at dele ud både af overskud og af erfaringer.
  Du kan godt se frem til endnu en leverance til foråret, disse frø var blot dem der var helt ekstremt mange af. Forventningens glæde har mange ansigter hihi.
  Tegningen kan jeg ikke helt tage æren for. Det er en Piet Hein fundet på nettet, printet ud i mini mini format, forstørret op, forstørret op igen og derefter tegnet op. Men det skulle altså være den og der blev grinet godt af mig her i stuen!!!
  Én ting er jo at give frø. En helt anden er at du møjsommeligt sidder og hitter på dine finurlige navne, pakker dem og laver labels og meget meget mere....
  Pøj pøj med arbejdet søde FRØVEN :-) :-)

  SvarSlet